Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Om Core Facilities

Core Facilities vid Sahlgrenska akademin består av sex enheter som tillhandahåller avancerad teknisk utrustning och kvalificerad kompetens.

Core Facilities enheter är öppna för alla forskare och har ambitionen att erbjuda högkvalitativa tjänster, skräddarsydda för att möta varje forskares individuella behov. Enheterna erbjuder konsultation inom de nyaste teknikerna, experimentdesign och analys för att säkerställa de bästa möjliga resultaten.

Våra tjänster omfattar rådgivning inom utformning av experiment, tillgång till avancerad utrustning och den senaste tekniken, samt stöd i ett projekts genomförande, provberedning och datainsamling. Vi erbjuder även specialinriktad teknisk utbildning, analysverktyg för utvärdering av data samt bioinformatisk analys. Utöver detta erbjuder Core Facilities även fortbildning genom kurser, workshops och seminarier.

Kontaktinformation

Postadress

Sahlgrenska akademin, Core Facilities, Box 413, 405 30 Göteborg

Sidansvarig: Core Facilities web editor|Sidan uppdaterades: 2017-12-05
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?