Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Centre for Cellular Imaging

Tillgänglighet utifrån COVID-19

CCI är fortfarande tillgängligt men med vissa restriktioner och nya rutiner.

Om oss

För mer information om Centre for Cellular Imaging, se våra engelska sidor eller kontakta oss

Centre for Cellular Imaging (CCI) är ett resurscentrum för avancerad mikroskopi, både ljus- och elektronmikroskopi. Vårt fokus är på att avbilda biologiska händelser på den cellulära/molekylära nivån i fixerade eller levande cellkultur- eller vävnadsprov. Centret är öppet för alla forskare. Vi utbildar dig i att använda mikroskopen och annan utrustning, utför EM-provpreparering och ger råd angående LM-provpreparering samt erbjuder hjälp med bildanalys. Dessutom undervisar vi studenter på grund- och forskarnivå i cellulär avbildning. För begränsade studier kan vi, i mån av tid, även utföra mikroskopieringen och analysen åt dig.

Hos oss kan du ta bilder av fluorescenta prover med flera olika färger, göra 3D-bilder, tidsupplösta experiment med levande prov, mäta mobiliteten hos molekyler och växelverkan mellan molekyler, ta superupplösta fluorescensbilder, ta SEM- och TEM-bilder, göra korrelativa LM/EM bilder, göra high-content screening mikroskopi och mycket mer. Vi erbjuder också lasermikrodissektion för kontaktfri hantering av biologiska material för RNA eller DNA isolering och protein analyser samt även för kloning/cellodlings ändamål.

Kontaktinformation

Centre for Cellular Imaging

Se "Contact - The CCI People" på våra engelska sidor,

Leveranser och besök

Leveransadress
Medicinaregatan 1G
413 90 Göteborg

Besöksadress
Medicinaregatan 7A
413 90 Göteborg

I slutet av april flyttar vi till nya lokaler på adressen: Medicinaregatan 1F, plan 1000

Besök oss på Facebook

Sidansvarig: CCI web manager|Sidan uppdaterades: 2020-03-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?