Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nationell Biobankskonferens 2019

Nyhet: 2018-10-29

Nu är anmälan öppen till Nationell Biobankskonferens 2019. Årets tema är ”Biobank Sverige - från idé till verklighet”. Konferensen tar upp Biobank Sverige och arbetet med att bygga en nationell biobanksinfrastruktur, lyfter digitalisering och de senaste innovationerna inom biobankning. Dessutom får vi veta mer om regeringens Life Science satsning samt om lagar och regler som påverkar området. Vi diskuterar även hur vi ökar värdet av våra biobanksprover och kohorter.

När: 26-27 mars 2019
Var: Svenska Mässan, Göteborg

Mer information och länkar till anmälan finns på biobanksverige.se/nationellbiobankskonferens. Anmäl dig senast 15 januari 2019 för att få rabatterat pris.
Konferensen är en mötesplats för forskare och personal från hälso- och sjukvård, akademi och industri som arbetar inom eller intresserar sig för biobanksområdet. Nationell Biobankskonferens 2019 arrangeras av Biobank Sverige. Biobank Väst är lokal värd.

Varmt välkommen önskar programkommittén!

 

KONTAKT
Linda Paulson, chef Biobank Väst, sammankallande i programkommittén, linda.paulson@vgregion.se
Är du intresserad av att medverka som utställare kontakta biobank@meetx.se

AV:

Nyheter

  • Kurs: Biobankning för klinisk forskning

    [2019-03-07] Få gedigen kunskap kring arbete med biobankning och biobanksprov som sträcker sig från lagar och regler till praktisk hantering och analys.

  • Nationell Biobankskonferens 2019

    [2018-10-29] Nu är anmälan öppen till Nationell Biobankskonferens 2019. Årets tema är: Biobank Sverige - från idé till verklighet. När: 26-27 mars 2019 Var: Svenska Mässan, Göteborg

Fler nyheter

Sidansvarig: Core Facilities web editor|Sidan uppdaterades: 2018-10-29
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?