Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Forskningsstöd

Provinsamlingsservice

Biobank Core Facility i samarbete med Biobank Väst erbjuder utökad operativ biobankservice. Vi ger råd och praktiskt stöd kring provinsamling och provhantering. Samt ger information kring transport av biologiskt material, analysplattformar, provtillgång och systemstöd för datahantering kopplat till biobanksprov.
För att förstärka samarbetet inom Biobank Sverige och harmonisera nationella biobanksaktiviteter har en projektledare/provservicekoordinator anställt vid varje universitet med en koppling till universitetssjukhuset. Projektledare/provservicekoordinator ger råd och stöd vid planering, insamling och uttag i nationella studier. Nationellt finns totalt sju projektledare/provservicekoordinator med motsvarande uppdrag och som alla blir delaktiga i att skapa det nationella provservicenätverket. 

Kontaktuppgifter till din lokala provservicekoordinator hittar du här.

Rådgivning och biobanksansökan

Biobank Core facility ger råd, vägledning och information kring biobankslagen och biobanksprover. Samt hjälper till med biobanksansökan/upprättande av biobanksavtal, Material Transfer Agreement (MTA), och biobanksrelaterade delar i etikansökan och forskningsinformation.

Kontaktinformation

Biobank Core Facility

Box 413, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Medicinaregatan 3B, plan 1000

För mer information se "Kontakt" under huvudmenyn

Sidansvarig: Core Facilities web editor|Sidan uppdaterades: 2018-07-02
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?